Filety z makreli i śledzia to najczęściej wybierane produkty rybne w Polsce. Chcąc uatrakcyjnić ten segment rynku, wprowadziliśmy nowe warianty smakowe popularnych ryb. Gama naszych propozycji powiększyła się o filety z makreli z papryczką piri piri w oleju, filety z makreli w paście pomidorowo-czosnkowej, filety śledziowe w sosie paprykowym i filety śledziowe w pikantnym sosie pomidorowym.
Filety to delikatne, najsmaczniejsze mięso ryby. Wygodne w spożyciu i bogate w wartości odżywcze: białko, kwasy tłuszczowe Omega-3, witaminy i mikroelementy. Regularne spożycie ryb pozytywnie wpływa na zdrowie.
Nowe sosy to efekt badań opinii i spełnienia oczekiwań klientów. To także propozycja na odświeżenie tradycyjnych konserw. Produkt skierowany jest do ludzi lubiących przełamywać standardy i lubujących się w wyraziste doznania smakowe.
Do produkcji nowych rybnych przysmaków użyliśmy surowców najwyższej jakości. Porcja 170g to idealna propozycja na śniadanie lub zdrową przekąskę pomiędzy posiłkami.
Link do strony artykułu: https://wm5.wirtualnemedia.pl/centrum-prasowe/artykul/makrela-i-sledz-w-egzotycznych-smakach-graala